2012. január 1., vasárnap

Kapcsolat, elérhetőség, megközelíthetőség

Illatos Úti Állatvédő Projekt, Pásztor Zsuzsa - gazdikereső, állatvédő segélyvonal, tanácsadás, információ: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com

Az Illatos Úti Állatvédő Projekt a Fővárosi Közterület-felügyelet Illatos úti Állategészségügyi Telepével az állatok érdekében lehetőség szerint együttműködő, de tőlük teljesen FÜGGETLEN, különálló tevékenység!

A Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepe címe:
1097 Budapest, Illatos út 23/A.

Megközelíthető: a Boráros térről induló 54-es autóbusszal a 8. megállónál kell leszállni, ill. pl. az Örs vezér terétől a 3-as villamossal a Nagykőrösi útig kell menni, majd onnan begyalogolni vagy 2 megállónyit menni az 54-es busszal az Illatos úton.

RÖVIDITETT NYITVA TARTÁS:
Hétfőtől - vasárnapig: 10-12 között

Ünnepnapokon elvileg "nincs ügyfélfogadás" ... az örökbeadás szünetel, csak saját állatot adnak ki, hitelt érdemlő igazolás (pl. oltási könyv) ellenében! :-(

Véleményünk az "Illatos út" botrányos nyitva tartásáról: >>> 



















A telep központi telefonszámai: +36-1-357-6382

FIGYELEM! TELEFONON NEM tudnak pontos felvilágosítást adni, állatot keresni AJÁNLATOS SZEMÉLYESEN KIMENNI legalább hetente a telepre!!!

(Gazdikereső, állatvédő tanácsadás, információ: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com )


Budapest térkép: >>>









3 megjegyzés:

Wicky írta...

A párom nővére tavaly augusztusban hozott el egy szuka kölyköt.Valóban rettenetes fertőzései voltak.Külső-belső egyaránt.Ha nem hozza el ott pusztul el napokon belül.A magán állatorvos sem mert biztatót mondani de hála az égnek ma már egészséges!!!!
És az ottani körülmények felháborítóak! Szószerint sírva fakadtam! Elképesztő! Remélem minden kutyus hamar jó gazdához kerül!

Cat írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Cat írta...

Köszönjük szépen az együttérzést, jókívánságot!
Hosszú, békés, boldog életet kívánok a kutyussal! <3